• Nou
Luis Martinez Crystal Robusto (20)
Luis Martinez Crystal Robusto (20)
Luis Martinez Crystal Robusto (20)
Luis Martinez Crystal Robusto (20)

Luis Martinez Crystal Robusto (20)

Luis Martinez Crystal Robusto (20)

401,70 lei
Cu TVA

 

Luis Martinez Crystal Robusto (20)

Trabucurile Luis Martinez Silver Selection Crystal Robusto sunt realizate manual in Estelí, Nicaragua, de catre Scandinavian Tobacco Group. Aceste trabucuri premium ofera o experienta de fumat medie, echilibrata, cu arome netede si pline de savoare. Invelisul este din Ecuador, liantul este din seminte cubaneze cultivate in Honduras, iar umplutura provine din America Centrala.

Cu o lungime de 4,75 inci si un ring gauge de 50, Luis Martinez Crystal Robusto se remarca prin arome de nuci, piele si fum cremos, fiind ideal pentru cei care apreciaza un trabuc bine construit si de calitate superioara. Aceste trabucuri sunt ambalate in cutii de 20 si sunt perfecte pentru orice fan al trabucurilor nicaraguane, oferind un raport excelent calitate-pret.

  • Vitola: Robusto
  • Inel: 50
  • Lungime: 12 cm
  • Tarie: Mediu - Tare
  • Invelis: Ecuador Sungrown
  • Legatura: Cuban-Seed Nicaragua
  • Umplutura: Nicaragua, Honduras
  • Tara de origine: Nicaragua

Ambalaj: Bundle cu 10 trabucuri fabricate manual, ambalate in folie.

Cantitate
20 buc
Tara de origine
Nicaragua
Tip produs
Trabuc
Vitola trabuc
Robusto
TF00317R
10 Produse

Trabucurile Luis Martinez sunt renumite pentru calitatea lor si traditia indelungata. Brandul isi are originile in secolul al XIX-lea, fiind fondat de Luis Martinez, si are o istorie bogata, ce include fabricarea trabucurilor in Cuba, New York, Key West si Tampa. Astazi, trabucurile Luis Martinez sunt realizate manual in Estelí, Nicaragua, folosind amestecuri de tutun din America Centrala.

Una dintre cele mai populare linii este <Luis Martinez Silver Selection>, care combina tutunuri din America Centrala, liant din seminte cubaneze cultivate in Honduras si un invelis Ecuadorian Sungrown. Aceste trabucuri au un corp mediu si ofera arome netede si pline de savoare, fiind apreciate pentru raportul lor excelent calitate-pret.

In concluzie, Luis Martinez continua sa fie un nume de incredere in lumea trabucurilor premium, oferind produse de calitate pentru cunoscatori si fumatori ocazionali deopotriva.

Niciun review
Product added to wishlist
Product added to compare.