Buena Vista Robusto (20)
Buena Vista Robusto (20)
Buena Vista Robusto (20)
Buena Vista Robusto (20)
Buena Vista Robusto (20)
Buena Vista Robusto (20)
Buena Vista Robusto (20)
Buena Vista Robusto (20)
Buena Vista Robusto (20)
Buena Vista Robusto (20)

Buena Vista Robusto (20)

Buena Vista Robusto (20) Trabucurile Buena Vista Araperique Robusto sunt distinse prin raritatea si complexitatea lor, realizate din tutun Araperique cunoscut pentru gustul sau unic, intensificat prin maturarea in butoaie de whisky din stejar sub presiuneinalta timp de cel putin un an. Procesul manual detaliat de productie incepe in Arapiraca, Brazilia. Fiecare trabuc, rulat manual in Republica Dominicana, ofera o experienta gustativa bogata si complexa.

980,00 lei
Cu TVA

 

Buena Vista Robusto (20)

Exista tutunuri care nu sunt doar rare, ci sunt si procesate extrem de rar. Araperique este un astfel de tutun, fiind unul dintre cele mai rare si sofisticate tipuri de tutun din lume. Un tutun care solicita toate abilitatile celor ce-l produc, de la plantarea doar in anumite conditii speciale si îngrijirea intensiva pana la maturarea si prelucrarea specifica. Dar mai presus de toate, tehnica de maturare, cunoscuta sub numele de "Metoda Perique" (care provine de la indienii Choctaw), face ca tutunul brut Arapiraca sa devina Araperique. Dupa uscare, tutunul este asezat in butoaie de stejar pentru whiskey, este maturat sub presiune înalta timp de cel putin un an. Pentru o fermentare uniforma, trebuie mutat de mai multe ori in tot acest timp, astfel ca intr-un final acesta sa dezvolte aroma distinctiv condimentata care este atat de unica pentru Araperique.

Trabucurile Buena Vista dezvolta astfel cele mai complexe si sofisticate arome, gustul acestora fiind plin de caracter, avand note intense de cafea prajita insotite de o dulceata ce te intriga chiar de la inceput. In plus, notele de scortisoara si de fructe, atat de specifice tutunului Araperique, fixeaza un contrapunct extrem de interesant fata de aromele usor lemnoase in timpul fumatului.

  • Vitola: Robusto
  • Diametru: 19.8 mm
  • Lungime: 125 mm
  • Inel: 50
  • Tip: Long Filler
  • Tarie: Mediu
  • Wrapper: Connecticut Seed, Ecuador
  • Binder: Sumatra Seed, Ecuador
  • Filler: Republica Dominicana, Peru, Brazilia, Nicaragua si Araperique din Brazil
  • Tara de origine: Republica Dominicana

Ambalaj: Cutie de lemn cu 20 trabucuri fabricate manual, ambalate individual in folie.

Cantitate
20 buc
Tara de origine
Republica Dominicana
Tip produs
Trabuc
Vitola trabuc
Robusto
TF00404R
10 Produse

Brandul Buena Vista Cigars, lansat in 2011, a atras atentia in industria trabucurilor prin constructia superba a trabucurilor, prezentarea de lux si calitatea exceptionala a produselor. Buena Vista Prominente a primit un rating de 94 in revista Smoke, iar Buena Vista Robusto a fost inclus in articolul "60 Cigars that you should try" din Cigar Journal.

Aceste trabucuri sunt fabricate de maestri cubanezi care combina cu maiestrie tutun select din Republica Dominicana, maturat doi ani (2008-2010), cu un invelis elegant Habano 98 din Ecuador. Trabucurile sunt pastrate in camere cu conditii controlate de temperatura si umiditate, proces care accentueaza si echilibreaza nuantele tutunului, oferind o experienta placuta pentru cunoscatori.

Buena Vista Cigars, cu sediul initial in Cuba, a inceput in 2009 cu ideea de a produce trabucuri premium de inalta calitate, fara restrictiile impuse de guvernul cubanez. Acest vis a fost realizat de Jose E. Borges Batista, partener fondator si presedinte actual al MGM Cigar, care a readus brandul Buena Vista pe piata, onorand traditiile, valorile si bucuria de a trai cubaneza prin muzica si de la o generatie la alta​

Niciun review
Product added to wishlist
Product added to compare.