Cigarillos

Cigarillos – Rafinamentul in forma compacta

Pas cu pas, va prezentam lumea cigarillos-urilor: un univers in care gustul intens al tutunului se imbina cu portabilitatea si eleganta. Cigarillos sunt raspunsul pentru cei care isi doresc o experienta de fumat de calitate, intr-un format mai scurt si practic.

Ne mandrim cu o colectie diversificata ce cuprinde atat marci recunoscute, cat si descoperiri noi din diferite colturi ale lumii. Fiecare tigara de foi in sine este o capsula de placere, perfecta pentru o pauza de relaxare sau ca tovaras de nerefuzat la o cafea.

Calitatea este esentiala pentru noi, iar selectia noastra reflecta acest angajament. Tutunul folosit in cigarillos provine din surse responsabile si este procesat cu grija pentru a oferi o ardere uniforma si un gust autentic.

Indiferent daca sunteti un iubitor inflacarat al cigarillos sau doar curios sa incercati, aici veti gasi optiuni care sa indeplineasca fiecare dorinta. Adaugati un strop de eleganta fiecarei zile alegand o tigara de foi din magazinul nostru!

Va invitam sa explorati, sa savurati si sa va bucurati de fiecare clipa in compania unei tigari de foi de calitate.

Cigarillos

El Guajiro Aromas (10)

TF00411
35,50 lei
Cigarillos El Guajiro Aromas (10). Ambalate in pachet cu 10 cigarillos fara filtru. Aceste tigari de foi produse in insoritele Insule Canare sunt alegerea perfecta pentru cei ce doresc sa se bucure de o experienta autentica si placuta intr-un format comod si usor de savurat.
18,00 lei
Djarum Black Ivory Filter Cigarillos (10) - Combinatia distinctiva kretek Djarum de cuisoare si tutun, cu o aroma delicata de vanilie. Savureaza eleganta in fiecare cigarillos.
18,00 lei
Djarum Black Garnet Filter Cigarillos (10) - Exclusivitatea mixului kretek Djarum de cuisoare si tutun, imbogatit cu arome de cirese si menta. O experienta inedita si rafinata.
18,00 lei
Djarum Black Filter Cigarillos (10) - Savureaza aromele bogate ale acestui amestec unic de tutun si cuisoare, specific Djarum. Be kretek!
Product added to wishlist
Product added to compare.