Lista produselor dupa brand Luis Martinez

Luis Martinez: Trabucuri premium realizate manual in Estelí, Nicaragua. Calitate si traditie din secolul al XIX-lea, cu arome netede si corp mediu.

Trabucurile Luis Martinez sunt renumite pentru calitatea lor si traditia indelungata. Brandul isi are originile in secolul al XIX-lea, fiind fondat de Luis Martinez, si are o istorie bogata, ce include fabricarea trabucurilor in Cuba, New York, Key West si Tampa. Astazi, trabucurile Luis Martinez sunt realizate manual in Estelí, Nicaragua, folosind amestecuri de tutun din America Centrala.

Una dintre cele mai populare linii este <Luis Martinez Silver Selection>, care combina tutunuri din America Centrala, liant din seminte cubaneze cultivate in Honduras si un invelis Ecuadorian Sungrown. Aceste trabucuri au un corp mediu si ofera arome netede si pline de savoare, fiind apreciate pentru raportul lor excelent calitate-pret.

In concluzie, Luis Martinez continua sa fie un nume de incredere in lumea trabucurilor premium, oferind produse de calitate pentru cunoscatori si fumatori ocazionali deopotriva.

Mai putin
Product added to wishlist
Product added to compare.