Chinchalero Connecticut Perla (25)
Chinchalero Connecticut Perla (25)
Chinchalero Connecticut Perla (25)
Chinchalero Connecticut Perla (25)
Chinchalero Connecticut Perla (25)
Chinchalero Connecticut Perla (25)

Chinchalero Connecticut Perla (25)

Chinchalero Connecticut Perla (25) - Cutie lemn cu 25 trabucuri elegante, ambalate individual in folie, 4 inch lungime (aproximativ 102 mm), inel 38, rulate manual in Nicaragua. Blend Nicaraguan/Honduran, invelis Ecuador, fum usor.

388,00 lei
Cu TVA

 

Chinchalero Connecticut Perla (25)

Dimensiuni si forma: Trabucurile Chinchalero Perla au o lungime de aproximativ 4 inch (102mm) si un inel subtire de 38, ceea ce le confera o forma fina, eleganta. Aceasta dimensiune este potrivita pentru o experienta de fumat mai usoara si mai rafinata.​​​

Fabricatie: Aceste trabucuri sunt rulate manual in Nicaragua, ceea ce garanteaza o calitate de prima clasa. Tigarile de foi Chinchalero Perla se disting prin raportul excelent calitate-pret.​

Compozitia: Contin umplutura din tutunuri naturale maturate din Nicaragua si Honduras, combinate cu un invelis selectat manual din Ecuador. Acest amestec confera trabucurilor o aroma echilibrata si placuta.

Aroma si intensitate: Trabucurile Perla ofera un fum usor spre mediu, bine rotunjit si cu o aroma echilibrata. Sunt ideale pentru cei care prefera un fum mai usor, dar totodata savuros​.

Ambalare: Chinchalero Perla este disponibil si in varianta la cutie de lemn de 25 trabucuri ambalate individual in folie de plastic, fiind astfel o optiune excelenta pentru colectionari sau pentru cei care doresc sa ofere un cadou deosebit​.

  • Diametru: 1.58 cm
  • Lungime: 10.2 cm
  • Inel: 38
  • Filler: Honduras, Nicaragua
  • Binder: Honduras
  • Tarie: Mediu
  • Tara de origine: Nicaragua

In concluzie, trabucurile Chinchalero Perla sunt renumite pentru fabricarea lor manuala, calitatea excelenta a tutunului si profilul lor de gust usor si echilibrat, facandu-le o alegere ideala pentru amatorii de trabucuri care cauta o experienta de fumat rafinata si accesibila.

Cantitate
25 buc
Tara de origine
Nicaragua
Tip produs
Trabuc
Vitola trabuc
Perla
TF00303.25
30 Produse
Niciun review

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.