Chinchalero Connecticut Perla (3)
Chinchalero Connecticut Perla (3)
Chinchalero Connecticut Perla (3)
Chinchalero Connecticut Perla (3)

Chinchalero Connecticut Perla (3)

Chinchalero Connecticut Perla (3) - Pachet cu 3 trabucuri elegante, ambalate individual in folie, 4 inch lungime (aproximativ 102 mm), inel 38, rulate manual in Nicaragua. Blend Nicaraguan/Honduran, invelis Ecuador, fum usor.

45,00 lei
Cu TVA

 

Chinchalero Connecticut Perla (3)

Dimensiuni si forma: Trabucurile Chinchalero Perla au o lungime de aproximativ 4 inch (102mm) si un inel subtire de 38, ceea ce le confera o forma fina, eleganta. Aceasta dimensiune este potrivita pentru o experienta de fumat mai usoara si mai rafinata.​​​

Fabricatie: Aceste trabucuri sunt rulate manual in Nicaragua, ceea ce garanteaza o calitate de prima clasa. Tigarile de foi Chinchalero Perla se disting prin raportul excelent calitate-pret.​

Compozitia: Contin umplutura din tutunuri naturale maturate din Nicaragua si Honduras, combinate cu un invelis selectat manual din Ecuador. Acest amestec confera trabucurilor o aroma echilibrata si placuta.

Aroma si intensitate: Trabucurile Perla ofera un fum usor spre mediu, bine rotunjit si cu o aroma echilibrata. Sunt ideale pentru cei care prefera un fum mai usor, dar totodata savuros​.

Ambalaj: Chinchalero Perla este disponibil si in varianta la pachet de 3 trabucuri ambalate individual in folie de plastic, oferind astfel flexibilitate in achizitionare si o optiune pentru cei care doresc sa incerce o tigara de foi noua​.

  • Diametru: 1.58 cm
  • Lungime: 10.2 cm
  • Inel: 38
  • Filler: Honduras, Nicaragua
  • Binder: Honduras
  • Tarie: Mediu
  • Tara de origine: Nicaragua

In concluzie, trabucurile Chinchalero Perla sunt renumite pentru fabricarea lor manuala, calitatea excelenta a tutunului si profilul lor de gust usor si echilibrat, facandu-le o alegere ideala pentru amatorii de trabucuri care cauta o experienta de fumat rafinata si accesibila.

Cantitate
3 buc
Tara de origine
Nicaragua
Tip produs
Trabuc
Vitola trabuc
Perla
TF00303.03
66 Produse
Niciun review

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.