Lista produselor dupa brand La Rica

371,00 lei
La Rica Natural Connecticut Gordito Tubos (10) - Aceste trabucuri remarcabile, de intensitate mediu-tare, cu umplutura realizata din frunze de tutun din regiunile Jalapa si Esteli si apoi infasurate intr-un wrapper Ecuador sunt prezentat intr-o cutie de lemn eleganta ideala pentru cadou.
98,00 lei
La Rica Natural Connecticut Gordito Tubos (3) - Un trabuc remarcabil, de intensitate mediu-tare, umplutura realizata din frunze de tutun din regiunile Jalapa si Esteli, infasurat apoi intr-un wrapper Ecuador.
La Rica Natural Connecticut Gordito Tubos Bundle (10) - Un trabuc remarcabil, de intensitate mediu-tare, umplutura realizata din frunze de tutun din regiunile Jalapa si Esteli, infasurat apoi intr-un wrapper Ecuador.
279,00 lei
La Rica Natural Connecticut Supremo (10) - Trabucuri rulate manual din frunze filler Nicaragua, utilizand un binder indonezian si un wrapper Connecticut Ecuador, ofera o aroma dulce, aromatica si o durata de fumat de 80 - 100 minute.
La Rica Natural Connecticut Corona Tubos Bundle (10) - Descopera La Rica Natural Connecticut Corona Tubos, un bundle exclusivist de 10 trabucuri premium ambalate in tuburi. Aceste trabucuri ofera o experienta de fumat rafinata, cu invelis Connecticut natural si arome bogate. Ideal pentru cunoscatori.
La Rica Natural Connecticut Churchill Tubos Bundle (10) - Descopera La Rica Natural Connecticut Churchill Tubos, un bundle exclusivist de 10 trabucuri premium ambalate in tuburi. Aceste trabucuri ofera o experienta de fumat rafinata, cu invelis Connecticut natural si arome bogate. Ideal pentru cunoscatori.
La Rica Serie 2000 Habano Perfecto Tubos Bundle (10) - Bundle cu 10 trabucuri ambalate in tuburi, ceea ce ajuta la mentinerea prospetimii lor si permite maturizarea aromelor. Aceasta abordare a ambalarii este deosebit de benefica pentru tutunul Habano folosit in aceste tigari de foi, cunoscut pentru aroma sa intensa si profilul gustativ complex. Filler...
292,00 lei
La Rica Serie 2000 Habano Supremo (10) - Trabucuri rulate manual din frunze filler Nicaragua, 5 3/4 inch, inel 60, gust bogat, neted si aromatic, cu intensitate medie. Cutie de 10 trabucuri, perfecta pentru connoisseurs.
265,00 lei
La Rica Maduro Robusto Tubos Bundle (10) - Trabucuri nicaraguane de calitate superioara, rulate 100% manual, ambalate in tuburi metalice la bundle de 10 bucati. O experienta gustativa bogata si plina de caracter.
Product added to wishlist
Product added to compare.