Lista produselor dupa brand Chacom

Pipe si accesorii pentru pipa Chacom

Cu o traditie de peste 150 de ani in productia de pipe de inalta calitate, Chacom este o alegere excelenta pentru fumatorii de pipa care cauta o combinatie de traditie, inovatie si design elegant. Pipele Chacom sunt realizate in principal din lemn briar, modelele variind de la cele clasice la cele moderne, cu forme si culori inedite, potrivite pentru orice gust si preferinte. In plus, compania ofera si o varietate de accesorii pentru pipe, inclusiv filtre, curatatoare si alte instrumente utile pentru intretinerea si utilizarea pipei.

Mai putin
472,00 lei
Pipa Pistache Matte Splash (78) 9mm / Chacom Pipa este compatibila cu filtru de 9 mm. La achizitionarea acestui model primiti gratis si un condensator ce poate fi adaugat in locul filtrului ori de cate ori doriti sa va bucurati de un fum rece.
499,00 lei
Pipa Wedze Smooth (42) 9mm / Chacom Pipa este compatibila cu filtru de 9 mm. La achizitionarea acestui model primiti gratis si un condensator ce poate fi adaugat in locul filtrului ori de cate ori doriti sa va bucurati de un fum rece.
486,00 lei
Pipa Mojito Smooth (95) 9mm / Chacom Pipa este compatibila cu filtru de 9 mm. La achizitionarea acestui model primiti gratis si un condensator ce poate fi adaugat in locul filtrului ori de cate ori doriti sa va bucurati de un fum rece.
459,00 lei
Pipa "The French Pipe" Smooth (14) 6mm / Chacom Pipa poate fi echipata cu un filtru balsa de 6 mm. Filtrele din lemn de balsa sunt ideale pentru retinerea impuritatilor si a condensului fara a afecta gustul tutunului.
459,00 lei
Pipa "The French Pipe" Smooth (12) 6mm / Chacom Pipa poate fi echipata cu un filtru balsa de 6 mm. Filtrele din lemn de balsa sunt ideale pentru retinerea impuritatilor si a condensului fara a afecta gustul tutunului.
Pipa "The French Pipe" Sandblasted (11) 6mm / Chacom Pipa poate fi echipata cu un filtru balsa de 6 mm. Filtrele din lemn de balsa sunt ideale pentru retinerea impuritatilor si a condensului fara a afecta gustul tutunului.
580,00 lei
Pipa Pirate Smooth (100) 9mm / Chacom Pipa este compatibila cu filtru de 9 mm. La achizitionarea acestui model primiti gratis si un condensator ce poate fi adaugat in locul filtrului ori de cate ori doriti sa va bucurati de un fum rece.
Pipa Saint-Claude Smooth (F-4) 9mm / Chacom Pipa Saint-Claude Smooth (F-4) 9mm / Chacom 2
Ultimele produse in stoc
533,00 lei
Pipa Saint-Claude Smooth (F-4) 9mm / Chacom Pipa este compatibila cu filtru de 9 mm. La achizitionarea acestui model primiti gratis si un condensator ce poate fi adaugat in locul filtrului ori de cate ori doriti sa va bucurati de un fum rece.
404,00 lei
Pipa Custom Smooth (99) 9mm / Chacom Pipa este compatibila cu filtru de 9 mm. La achizitionarea acestui model primiti gratis si un condensator ce poate fi adaugat in locul filtrului ori de cate ori doriti sa va bucurati de un fum rece.
404,00 lei
Pipa Custom Smooth (926) 9mm / Chacom Pipa este compatibila cu filtru de 9 mm. La achizitionarea acestui model primiti gratis si un condensator ce poate fi adaugat in locul filtrului ori de cate ori doriti sa va bucurati de un fum rece.
404,00 lei
Pipa Custom Smooth (920) 9mm / Chacom Pipa este compatibila cu filtru de 9 mm. La achizitionarea acestui model primiti gratis si un condensator ce poate fi adaugat in locul filtrului ori de cate ori doriti sa va bucurati de un fum rece.
486,00 lei
Pipa Flumen Smooth (95) 9mm / Chacom Pipa este compatibila cu filtru de 9 mm. La achizitionarea acestui model primiti gratis si un condensator ce poate fi adaugat in locul filtrului ori de cate ori doriti sa va bucurati de un fum rece.
436,00 lei
Pipa CHACOM Bienne N°95 - Model N°95 Pipa este compatibila cu filtru de 9 mm. O pipa bent eleganta in forma de capsuna, finisaj negru sandblasted cu stem acrilic alb. La achizitionarea acestui model primiti gratis si un condensator ce poate fi adaugat in locul filtrului ori de cate ori doriti sa va bucurati de un fum rece.
436,00 lei
Pipa CHACOM Bienne N°40 - Model N°40 Pipa este compatibila cu filtru de 9 mm. La achizitionarea acestui model primiti gratis si un condensator ce poate fi adaugat in locul filtrului ori de cate ori doriti sa va bucurati de un fum rece.
436,00 lei
Pipa CHACOM Bienne N°99 - Model N°99 Pipa este compatibila cu filtru de 9 mm. La achizitionarea acestui model primiti gratis si un condensator ce poate fi adaugat in locul filtrului ori de cate ori doriti sa va bucurati de un fum rece.
Product added to wishlist
Product added to compare.