Inca Secret Blend Roca (Robusto) (20) - Refill
Inca Secret Blend Roca (Robusto) Bundle (20) -...
Inca Secret Blend Roca (Robusto) (20) - Refill
Inca Secret Blend Roca (Robusto) Bundle (20) - Refill

Inca Secret Blend Roca (Robusto) Bundle (20) - Refill

Inca Secret Blend Roca (Robusto) Bundle (20) - Refill

510,00 lei
Cu TVA

 

Inca Secret Blend Roca (Robusto) Bundle (20) - Refill

Tigarile de foi INCA, produse 100% manual in fabrica din Tarapoto, Peru, se bucura de un control riguros al calitatii. Acestea sunt recunoscute pentru umplutura, legatura si invelisul 100% peruvian, garantand un fum bogat si satisfacator. Crescute in Tarapoto, in inima padurii amazoniene, aceste tigari beneficiaza de un mediu tropical optim pentru cultivarea tutunului. Linia "Secret Blend" de la INCA, inspirata de puternicul Imperiu Incas, ofera o experienta de fumat unica, cu arome dulci si cremoase, datorita tutunului peruvian maturat trei ani.

Trabucul incepe cu note pamantii si blande de cedru, care se dezvolta in arome de piele, cafea si o cremozitate pamantie. De intensitate medie, plin de aroma si perfect cand nu ai mult timp, dar vrei sa experimentezi senzatia unui trabuc mai mare. Cu siguranta un trabuc excelent care va fi usor pentru bugetul tau!

  • Vitola: Robusto
  • Diametru: 19.8 mm
  • Lungime: 125 mm
  • Inel: 50
  • Tip: Short Filler
  • Tarie: Mediu
  • Tara de origine: Peru

Ambalaj: Bundle Refill cu 20 trabucuri rulate manual, ambalate individual in folie.

Cantitate
20 buc
Tara de origine
Peru
Vitola trabuc
Robusto
TF00423.B20
29 Produse

Tigarile de foi INCA, produse 100% manual in fabrica din Tarapoto, Peru, se bucura de un control riguros al calitatii. Acestea sunt recunoscute pentru umplutura, legatura si invelisul 100% peruvian, garantand un fum bogat si satisfacator. Crescute in Tarapoto, in inima padurii amazoniene, aceste tigari beneficiaza de un mediu tropical optim pentru cultivarea tutunului. Linia "Secret Blend" de la INCA, inspirata de puternicul Imperiu Incas, ofera o experienta de fumat unica, cu arome dulci si cremoase, datorita tutunului peruvian maturat trei ani .

Niciun review
Product added to wishlist
Product added to compare.