• Nou
El Baton Double Toro (25)
El Baton Double Toro (25)
El Baton Double Toro (25)
El Baton Double Toro (25)

El Baton Double Toro (25)

El Baton Double Toro (25)

950,20 lei
Cu TVA

 

Casa de Torres Corona (25)

El Baton este una dintre marcile vintage ale lui J.C. Newman, creata de fondatorul nostru, J.C. Newman, in 1914. Acest trabuc a fost initial rulat manual intr-o fabrica din Cleveland, Ohio, folosind tutun cubanez. Desi a fost popular multi ani, aparitia trabucurilor fabricate mecanic a facut ca El Baton sa dispara de pe piata in anii 1920.

In 2008, nepotii lui J.C., Eric si Bobby Newman, au relansat brandul ca primul trabuc nicaraguan al companiei. Tutunurile folosite pentru El Baton sunt cultivate in cele mai fertile zone din Nicaragua, oferind un fum neted, robust, cu putina savoare picanta. Cand a debutat, El Baton era disponibil doar intr-o singura dimensiune, Double Torpedo, de atunci brandul a crescut pentru a include alte trei dimensiuni, Double Toro, Robusto si Belicoso. Revenirea sa a fost intampinata cu recenzii entuziaste si apreciere din partea unui numar mare de impatimiti ai trabucurilor, inclusiv un rating de 91 de la Cigar Aficionado.

WRAPPER: Havana ecuadorian

BINDER: Nicaraguan

FILLER: Nicaraguan      

FACTORY: J.C. Newman PENSA

Evaluari si Premii:

Cigar Aficionado: Top 25 Trabucuri din 2012

Cigar Insider: 93

Cigar Journal: 90

Cigar Snob: 91

Smoke Magazine: 94

  • Dimensiune: Double Toro
  • Inel: 60
  • Lungime: 15.2 cm
  • Invelis: Ecuadorian Havana
  • Legatura: Nicaragua
  • Umplutura: Nicaragua
  • Tara de origine: Nicaragua

Ambalaj: Cutie 25 trabucuri fabricate manual, format Corona.

Cantitate
25 buc
Tara de origine
Nicaragua
Tip produs
Trabuc
Vitola trabuc
Double Toro
TF00391
10 Produse

El Baton este o marcă de trabucuri vintage a J.C. Newman, relansată în 2008 de nepoții fondatorului. Cultivate în soluri fertile din Nicaragua, trabucurile oferă arome complexe de nuci, cafea, condimente și stafide. Brandul include dimensiuni precum Double Torpedo, Double Toro, Robusto și Belicoso, fiind apreciat de entuziaști și evaluat cu 91 de puncte de Cigar Aficionado​

Niciun review
Product added to wishlist
Product added to compare.