Lista produselor dupa brand Padilla

Trabucuri Padilla. Rating de 94 in Cigar Aficionado, top 25 tigari ale anului. Trabucuri Nicaragua rulate manual 100% din seminte cubaneze.

Trabucurile Padilla, o marca prestigioasa in industria trabucurilor cu o bogata mostenire cubaneza. Fiind specializati in trabucuri realizate manual in loturi mici, cu tutunuri rare cubaneze, Padilla ofera arome indraznete, echilibrate si complexe. Plasate in 'top 25 trabucuri ale anului' si notate cu peste 90 ranking de Cigar Aficionado, aceste trabucuri premium sunt un testament al calitatii și sofisticarii, perfecte pentru pasionatii exigenti.

Mai putin
1.070,00 lei
Padilla Finest Hour Sungrown Robusto (20) - Experimentati un trabuc de intensitate medie, un adevarat Nicaragua puro de mare exceptie, prezentat intr-o cutie de lemn cu 20 de bucati. Bucurati-va de arome bogate de espresso, piele, scorțisoara si cedru, cu un final usor piperat.
Padilla Finest Hour Connecticut Robusto (1 buc) Padilla Finest Hour Connecticut Robusto (1 buc) 2
Ultimele produse in stoc
59,00 lei
Padilla Finest Hour Connecticut Robusto (1 buc) Acest exponat Padilla Finest Hour Connecticut Robusto, ambalat individual, este rulat manual in Nicaragua, cu un wrapper Ecuadorian Connecticut Shade remarcabil, ofera o tarie medie si arome fine de cacao, cedru si caramel.
1.070,00 lei
Padilla Finest Hour Connecticut Robusto (20) Acest trabuc rulat manual a primit nota 88 in Cigar Aficionado, este invelit intr-o frunza Ecuador Connecticut, iar impreuna cu umplutura din Nicaragua si Republica Dominicana ofera un gust fin si body mediu, perfect pentru orice moment al zilei. Disponibil intr-o cutie de lemn cu 20 de bucati.
Padilla Finest Hour Connecticut Robusto (20) + Cadou Scrumiera sticla trabuc si Suport trabuc Acest trabuc rulat manual a primit nota 88 in Cigar Aficionado, este invelit intr-o frunza Ecuador Connecticut, iar impreuna cu umplutura din Nicaragua si Republica Dominicana ofera un gust fin si body mediu, perfect pentru orice moment al zilei. Disponibil...
Product added to wishlist
Product added to compare.