Lista produselor dupa brand La Estrella

La Estrella Cubana ofera trabucuri premium realizate manual in Estelí, Nicaragua. Disponibile in amestecurile Connecticut si Habano, aceste trabucuri ofera arome complexe si bogate la un pret accesibil, fiind produse de General Cigar Company, aceeasi companie din spatele marcilor Macanudo si Cohiba.

La Estrella Cubana este un brand de trabucuri de calitate premium, apreciat pentru combinatia sa de calitate superioara si pret accesibil. Realizate manual in Estelí, Nicaragua, aceste trabucuri sunt disponibile in doua amestecuri principale: Connecticut si Habano.

  • La Estrella Cubana Connecticut: Aceste trabucuri sunt realizate cu un invelis de Connecticut de inalta calitate, umplutura si liant din Nicaragua, oferind o aroma complexa si condimentata. Gustul este neted, cu note de cafea, alune si cedru​.
  • La Estrella Cubana Habano: Aceste trabucuri au un invelis Nicaraguan Habano si umplutura din Nicaragua si Honduras, oferind arome bogate si intense de condimente, piele si cafea prajita. Sunt cunoscute pentru corpul lor mediu spre plin si profilul de aroma complex​​.

Brandul este produs de General Cigar Company, aceeasi companie care produce marci renumite precum Macanudo si Cohiba, garantand astfel o calitate superioara si o experienta de fumat satisfacatoare la un pret foarte accesibil​.

Mai putin
Product added to wishlist
Product added to compare.