Lista produselor dupa brand La Aroma del Caribe

La Aroma del Caribe, revigorat de Jose "Pepin" Garcia în Esteli, Nicaragua, în colaborare cu Ashton, produce trabucuri apreciate pentru amestecurile complexe și aromele bogate. Notabilele linii Edicion Especial și Pasion oferă arome de cafea, ciocolată neagră și esențe de lemn.

La Aroma del Caribe este un brand de trabucuri care isi are originile in secolul al XIX-lea si a fost revigorat in fabrica celebrului producator de trabucuri, Jose "Pepin" Garcia, in Esteli, Nicaragua. Colaborarea dintre Ashton si Don Pepin Garcia a dus la reinvierea acestui brand, care produce acum unele dintre cele mai apreciate trabucuri din lume.

Trabucurile La Aroma del Caribe sunt realizate manual in Nicaragua, folosind tutun cultivat din primele generatii de seminte cubaneze. Brandul este cunoscut pentru amestecurile sale complexe si bogate, care ofera arome puternice si pline de corp. Printre cele mai notabile linii ale brandului se numara Edicion Especial si Pasion, fiecare oferind o experienta unica de fumat, cu note de cafea, ciocolata neagra si esente de lemn.

Mai putin
Product added to wishlist
Product added to compare.