Lista produselor dupa brand Samuel Gawith

Fie ca alegi aromele clasice, precum Virginia sau Latakia, sau esti in cautarea unor amestecuri mai inovatoare si complexe, tutunurile Samuel Gawith's ofera o varietate impresionanta de optiuni pentru a satisface chiar si cele mai rafinate gusturi ale fumatorilor de pipa. Tutunurile sunt ambalate in cutii metalice de 50 g.

La Samuel Gawith este produs tutun de pipa de renume mondial de peste 200 de ani, tutun plina de personalitate si arome delicate. Astazi, aceasta casa de tutun din Marea Britanie continua sa produca o gama vasta de amestecuri bogate in arome dupa metode traditionale, folosind chiar si unele dintre masinariile originale din 1792. Tutunurile de pipa Samuel Gawith sunt printre cele mai populare amestecuri din universul fumatorilor de pipa, deoarece ofera arome diferite pentru preferintele fiecarui pipar.

Mai putin
Tutun de pipa

Tutun pipa Samuel Gawith Balkan Flake (50g)

TP00023SG.BF
95,00 lei
Tutun pipa Samuel Gawith Balkan Flake (50g). Un full-body cu taietura flake intre tutunuri dulci si aromate Virginia si Latakia picant, plin de indrazneala.
Tutun de pipa

Tutun pipa Samuel Gawith Commonwealth (50g)

TP00023SG.CMW
95,00 lei
Tutun pipa Samuel Gawith Commonwealth (50g). Un tutun autentic masculin realizat in proportie 50/50 din tutunuri Virginia si Latakia, de intensitate mediu spre tare. Amestecul se prezinta cu taietura Ribbon si este ambalat in cutie metalica de 50 grame.
Tutun pipa Samuel Gawith Full Virginia Flake (50g) Tutun pipa Samuel Gawith Full Virginia Flake (50g) 2
Stoc epuizat
95,00 lei
Tutun pipa Samuel Gawith Full Virginia Flake (50g) Un "must have" pentru toți iubitorii de Virginia. Un tutun creat in inima regiunii Lakeland ce dezvolta in urma presarii la cald o imbietoare nuanta distinctiva intunecata, totul pentru a oferi fumatorilor de pipa o experienta de vis.
Tutun de pipa

Tutun pipa Samuel Gawith Grousemoor (50g)

TP00023SG.GSM
95,00 lei
Tutun pipa Samuel Gawith Grousemoor (50g). O selectie din cele mai bune tutunuri Virginia, discret aromatizata dupa presare usoara si maturare, amestecul este tratat la aburi, apoi taiat ribbon. O placere de fumat racoroasa si proaspata.  
95,00 lei
Tutun pipa Samuel Gawith Skiff Mixture (50g) Un amestec plin de savoare din tutunuri Virginia usor fermentate termic, Latakia si Oriental bland, usor picant, plin de dulceata naturala.
95,00 lei
Tutun pipa Samuel Gawith Squadron Leader (50g) Tutunul de pipa Samuel Gawith Squadron Leader reprezinta chintesenta tutunului traditional englezesc. Amestecul de Virginia intunecat, dar si deschis la culoare, impreuna cu Latakia si frunze de tutun turcesti, rezulta intr-un produs perfect, de intensitate medie, care ofera un fum bogat si cu ardere lenta....
Tutun pipa Samuel Gawith St. James Flake (50g) Tutun pipa Samuel Gawith St. James Flake (50g) 2
Stoc epuizat
95,00 lei
Tutun pipa Samuel Gawith St. James Flake (50g). Perique autentic este adaugat unui amestec de frunze deschise la culoare Virginia, deja bogate in arome, pentru a oferi tutunului St. James caracteristicile usor iuti apreciate de atat de multi fumatori de pipa. Tutunul este taiat flake, iar intensitatea este medie.
Product added to wishlist
Product added to compare.