Lista produselor dupa brand Mr. Brog

O gama variata de pipe si accesorii pentru pipa Mr. Brog ce cuprind articole atat pentru incepatori, cat si pentru cei mai experimentati si exigenti fumatori de pipa. Brand european de traditie, ce a depasit in cei 75 ani de existenta borna 2 milioane de pipe vandute la nivel mondial.

Mr. Brog este un brand polonez foarte apreciat ce se remarca prin stilul sau unic si inovator. Pipele Mr. Brog sunt confectionate manual din lemn briar, de par sau de cires, fiind recunoscute pentru durabilitatea lor. Indiferent daca preferi pipele cu un aspect clasic sau cele cu design modern, Mr. Brog ofera o varietate de modele pentru toate preferintele.

Mai putin
Accesorii pipe

Suport pipa Grey Oak / Mr. Brog

ACC0305
51,00 lei
Suport pipa Grey Oak / Mr. Brog - Ideal pentru expunerea eleganta a pipei tale. Realizat din lemn de stejar, asigura stabilitate si stil pentru orice decor. Suportul este fabricat manual, fiecare model fiind unicat.
37,50 lei
Filtre carbon activ 9mm (40buc.) / Mr. Brog - Filtre carbon activ 9mm Diamond, Mr. Brog (40 buc.). Imbunatateste experienta fumatului cu filtre de calitate superioara, pentru o tragere curata si aroma a tutunului nealterata.
Chibrituri pt. pipa PC / Mr. Brog Chibrituri pt. pipa PC / Mr. Brog 2
Stoc epuizat
Accesorii pipe

Chibrituri pt. pipa PC / Mr. Brog

CH0004
2,00 lei
Chibrituri pt. pipa PC / Mr. Brog - Chibrituri pentru pipa Mr. Brog, 40 de bete de 44 mm lungime. Ideale pentru aprinderea eficienta a pipei, oferind siguranta si comoditate in utilizare.
Product added to wishlist
Product added to compare.